2h KONSULTAATIOKÄYNTI alk. 299€

Etsiikö rakennus-, remontointi- tai sisustusprojektisi sisustusarkkitehdin ammattitaitoa? Kaipaatko ammattilaisen tietämystä ja tukea projektisi vauhdittamiseen sen alkumetreillä? Kutsu meidät kylään, niin pistetään homma rullaamaan.

2h Konsultaatiokäynti on helppo tapa saada rakennus-, remontointi- tai sisustusprojektisi vauhtiin ammattilaisen tukemana. Konsultaation aikana voimme perehtyä kotisi toimivuuden parantamiseen tila- ja kalustemuutoksilla, pohtia väri-, materiaali- ja valaistusvalintojen vaikutusta kotisi tunnelmaan, tai luonnostella kokonaista avaimet käteen -palvelua rakennuttajan kilpailutuksesta projektinhallintaan asti. Konsultaatiokäynnin sisältö on aina räätälöitävissä sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Konsultaatio järjestetään kohdekäyntinä tai uudiskohteiden kohdalla etätapaamisena ja sen kesto on 2 tuntia. Konsultaatiota varten sinun tulisi toimittaa asunnon pohjapiirustus sekä valokuvia kohteesta. Konsultaation hinta on 299 euroa (+ matkakulut pidemmillä etäisyyksillä) ja se sisältää lähtötietoihin etukäteen perehtymisen sekä 2 tunnin käynnin kohteessa. Konsultaation jälkeen sinun on mahdollista pyytää tarjous laajemmasta suunnittelupalvelusta. Hyvitämme sinulle konsultaatiokäynnin hinnan, jos päädyt tilaamaan meiltä laajemman suunnittelukokonaisuuden.

2h Konsultaatiokäynnin voit varata sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.