Palvelut

Mukanasi suunnittelemassa ja toteuttamassa parempaa elämisen ja olemisen laatua!
Oli toiveenasi sitten kokonaisvaltainen tilasuunnittelu, projektinhallinta tai sisustuskonsultaatio, niin meiltä saat
aina juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, vaikka avaimet käteen-pakettina.
Laajan kumppanuusverkoston ansiosta saatte kauttamme myös lvisa- sekä rakennesuunnittelun.

Meiltä löytyy kokemusta suurempienkin projektien vetämisestä alusta loppuun,
joten tiimillämme on hyvä kokonaisuuden hallintakyky
sekä osaamista löytyy aina suunnittelusta projektinjohtoon.
Asiakkaanamme saatte luotettavan kumppanin kaikkiin tilatarpeisiinne.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ →

TUTUSTU TARJOAMIIMME PALVELUIHIN JA KYSY LISÄÄ!

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU → PROJEKTINHALLINTA → MUUTOSVALMENNUS → KONSEPTISUUNNITTELU → PALVELUMUOTOILU →

”Valitsimme Interformin suunnittelemaan toimistomme yläkertaan (500m2) toimivan ja modernin kokonaisuuden. Jo heti ensimmäisellä tapaamisellamme ennen tarjousta saimme taitavan ja asiakasystävällisen mielikuvan, joka vain parani projektimme edetessä. Interform vakuutti meidät hankkeen aikana suunnittelutaidoilla ja teknisellä osaamisella ja viestinnällä. Interform oli mahtavana tukenamme koko hankkeen läpi, remontin tekijöiden vieressä ja kalustetoimittajaakin hienosti ohjaten, vaikka kokonaisvastuu olikin meillä. Lopputulos oli juuri sitä mitä kaipasimme, osaamista ja ystävällistä asioiden viemistä taitavasti kohti maalia. Työpajat, toimistosäännöt ja palautekyselyt tehtiin yhtä ammattimaisesti kuin itse suunnittelukin. Meille oli erityisen tärkeää että kustannusarviotkin pitivät hyvin. Lopputulos on toimiva, moderni mutta samalla viihtyisä ja miellyttävä toimistomiljöö ja värimaisema. Kiitos Interform, vahva suositus!”

– Asiakkaamme HPK-Palveluiden palaute-

 

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME TÄSTÄ →

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tila- ja sisustussuunnittelu on ydinosaamistamme oli sitten kyseessä työympäristö- tai vaikka liiketilasuunnittelu. Tila- ja sisustussuunnittelukokonaisuudet luodaan asiakkaan tarpeiden ympärille ja niihin sisältyy kokonaisuuksista riippuen mm. 3D-visualisointeja, valaistussuunnittelua, opastesuunnittelua ja kalustesuunnittelua.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ →
 
 

Projektinhallinta

Meillä on vankka kokemus koko projektin hallinnasta. Hoidamme projektipäällikkönä erikokoisia kokonaisuuksia ja vastaamme budjetoinnista, aikataulutuksesta ja urakan kilpailuttamisesta. Meidän kautta saat suunnittelun sekä koko työmaan organisoinnin ja valvonnan samasta paikasta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ →

Muutosvalmennus

Ohjaamme ihmiset läpi muutoksen sekä vahvistamme sitoutumista muutosprosessiin. Muutosvalmennus sisältää tarveselvityshaastatteluja ja erilaisia työpajoja, jotka osallistavat käyttäjiä tilojen suunnitteluun. Hyvin toteutettu muutosvalmennus vahvistaa käyttäjien kuulluksi tulemisen tunnetta ja vähentää muutosvastarintaa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ →
 
 

Konseptisuunnittelu

Olemme asiakkaan apuna luomassa erilaisia tilakonsepteja, jotka saavat yrityksen erottumaan muista. Hyvin suunniteltu tilakonsepti vahvistaa yrityksen brändiä ja tuo sen arvoja esille.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ →

Palvelumuotoilu

Toimivat tilakokonaisuudet saavat alkunsa käyttäjälähtöisyydestä. Suunnittelumme on analyysipohjaista ja tukeutuu erilaisiin käyttäjäkyselyihin, raportteihin ja niiden seurantaan. Turvaamme asiakkaan palvelukokemuksen olemalla käyttäjän ja tilaajan tukena heti projektin alkuvaiheista loppuun saakka.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ →