Palvelut yksityisille

Mukanasi suunnittelemassa ja toteuttamassa parempaa elämisen ja olemisen laatua!
Oli toiveenasi sitten sisustussuunnittelu, sisustuskonsultaatio tai projektinhallinta, niin
meiltä saat aina tarpeisiisi räätälöidyn suunnittelupaketin.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!


1h SISUSTUSKONSULTAATIO 149€

Onko uuden kodin ostaminen tai vanhan remontoiminen sinulle ajankohtaista? Kaipaatko apua kotisi toimivuuden parantamisessa tai ammattilaisen mielipidettä materiaali-, sävy- tai kalustevalinnoissa?

1h Sisustuskonsultaatiossa pääset helposti hyödyntämään sisustusarkkitehdin ammattitaitoa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Sisustuskonsultaatio on oiva apu omien haaveidesi jäsentämiseen ja uusien ratkaisujen löytymiseen. Oli kyseessä sitten remontointi, sisustaminen tai uuden kodin ostaminen, 1h Sisustuskonsultaatio on aina räätälöitävissä sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Konsultaatio järjestetään Meets-etäyhteydellä ja sen kesto on 1 tunti. Etäkonsultaatiota varten sinun tulisi toimittaa asunnon pohjapiirustus sekä valokuvia kohteesta. Konsultaation hinta on 149 euroa ja se sisältää lähtötietoihin etukäteen perehtymisen sekä 1 tunnin etäpalaverin. Konsultaation jälkeen sinun on mahdollista tilata pohjaluonnoksia tai sävy- ja materiaalisuunnitelmia pdf tiedostoina suunnittelijaltasi.

1h Sisustuskonsultaation voit varata tästä.

2h KONSULTAATIOKÄYNTI alk. 299€

Etsiikö rakennus-, remontointi- tai sisustusprojektisi sisustusarkkitehdin ammattitaitoa? Kaipaatko ammattilaisen tietämystä ja tukea projektisi vauhdittamiseen sen alkumetreillä? Kutsu meidät kylään, niin pistetään homma rullaamaan.

2h Konsultaatiokäynti on helppo tapa saada rakennus-, remontointi- tai sisustusprojektisi vauhtiin ammattilaisen tukemana. Konsultaation aikana voimme perehtyä kotisi toimivuuden parantamiseen tila- ja kalustemuutoksilla, pohtia väri-, materiaali- ja valaistusvalintojen vaikutusta kotisi tunnelmaan, tai luonnostella kokonaista avaimet käteen -palvelua rakennuttajan kilpailutuksesta projektinhallintaan asti. Konsultaatiokäynnin sisältö on aina räätälöitävissä sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Konsultaatio järjestetään kohdekäyntinä tai uudiskohteiden kohdalla etätapaamisena ja sen kesto on 2 tuntia. Konsultaatiota varten sinun tulisi toimittaa asunnon pohjapiirustus sekä valokuvia kohteesta. Konsultaation hinta on 299 euroa (+ matkakulut pidemmillä etäisyyksillä) ja se sisältää lähtötietoihin etukäteen perehtymisen sekä 2 tunnin käynnin kohteessa. Konsultaation jälkeen sinun on mahdollista pyytää tarjous laajemmasta suunnittelupalvelusta. Hyvitämme sinulle konsultaatiokäynnin hinnan, jos päädyt tilaamaan meiltä laajemman suunnittelukokonaisuuden.

2h Konsultaatiokäynnin voit varata sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

MUUT PALVELUT

Kylppäriremppa edessä? Kesämökki kaipaamassa uutta ilmettä? Tai uusi koti vasta haaveena?

Sisustusarkkitehteinä voimme olla tukenasi monissa kotisi vaiheissa rakentamisesta remontointiin ja kaikkeen siltä väliltä. Ammattitaitoamme on etenkin tilojen toiminnallisuuden parantaminen, tunnelman luominen sävyjen, materiaalien ja tekstuurien avulla sekä valaistuksen hyödyntäminen tiloja muovaavana elementtinä. Jotta haaveesi eivät kuitenkaan jäisi vain konsepteiksi, niin meiltä onnistuu myös suunnittelu- ja toteutusdokumenttien laatiminen, projektien aikataulutus ja budjetointi sekä työmaavalvonta. Toteutamme suunnitelmamme 3D luonnoksina, teknisinä piirustuksina sekä tarkkoina luetteloina.

Teemme moninaisia tilasuunnittelun ja projektinjohdon kokonaisuuksia, jotka toteutamme keskituntilaskutuksella tai sovittuun urakkahintaan. Ole rohkeasti yhteydessä niin räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Lisätietoa palveluistamme voit tiedustella sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.


Ota yhteyttä

    captcha

    Bottivarmistus. Anna yllänäkyvät merkit *: