Palvelut yksityisille

Olemme sisustusarkkitehtitoimisto, jonka toimialaan kuuluu myös sisustus- ja kalustesuunnittelu yksityisasiakkaille. Meidän avullamme saat hoidettua minkä tahansa kokoluokan projektin. Yksityisille meillä on tarjolla valmiit kodinsisustajan suunnittelupaketit.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


SISUSTUKSEN STARTTIPAKETTI

Starttipaketin on tarkoitus määrittää sisustuksen tunnelmaa ja suuntaa. Tämä on edullinen, mutta tehokas pintaraapaisu sisustussuunnittelulle, joka sopii aktiiviselle ja sisustamisesta kiinnostuneelle asiakkaalle.

Starttipaketti tarjoaa mahdollisuuden jatkaa projektia myös itsenäisesti eteenpäin. Suunnittelun lisäksi pakettiin sisältyy yksi tapaaminen Interform Oy:ssä.

770 € (sis. alv. 24 %)
Km-korvaus 0,87 €/km, lisäpalvelut tuntihinnoittelulla.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnitelma sisältää luonnossuunnittelun, jossa määritellään tilan keskeiset toiminnot, valaistus, päämateriaalit ja sävyt. Suunnittelun lisäksi pakettiin sisältyy kaksi tapaamista Interform Oy:ssä yli 20m2 kokoisissa projekteissa.

Alle 20m2 suunnitteluprojektit sisältävät yhden tapaamisen Interform Oy:ssä ja ovat tarkoitettu asuntojen yksittäisten huoneiden kuten kylpyhuoneen, WC:n, saunan ja keittiön suunnitteluun.

Alkaen 770 € (sis. alv. 24 %). Kysy lisää!

TOTEUTUSSUUNNITTELU

Toteutussuunnittelulla voidaan tarvittaessa jatkaa luonnossuunnitteluvaiheen suunnitelmat toteutusvalmiiksi asiakirjoiksi, joiden perusteella projekti voidaan toteuttaa.

Toteutussuunnittelu sisältää projektisuunnitelman, jossa määritetään projektin laajuus, aikataulu sekä arvioidaan projektissa syntyvät kustannukset.

Kysy tarjous!