Palvelut yrityksille

Haluamme tarjota yrityksellenne juuri teidän tarpeita vastaavia palvelukokonaisuuksia. Meiltä löytyy kokemusta suurempienkin projektien vetämisestä alusta loppuun, joten tiimillämme on hyvä kokonaisuuden hallintakyky sekä osaamista löytyy aina suunnittelusta projektinjohtoon. Asiakkaanamme saatte luotettavan kumppanin kaikkiin tila- ja sisustussuunnittelutarpeisiinne.


TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Tila- ja sisustussuunnittelu on ydinosaamistamme oli sitten kyseessä työympäristö- tai vaikka liiketilasuunnittelu. Tila- ja sisustussuunnittelukokonaisuudet luodaan asiakkaan tarpeiden ympärille ja niihin sisältyy kokonaisuuksista riippuen mm. 3D-visualisointeja, valaistussuunnittelua, opastesuunnittelua ja kalustesuunnittelua.

MUUTOSVALMENNUS

Ohjaamme ihmiset läpi muutoksen sekä vahvistamme sitoutumista muutosprosessiin. Muutosvalmennus sisältää tarveselvityshaastatteluja ja erilaisia työpajoja, jotka osallistavat käyttäjiä tilojen suunnitteluun. Hyvin toteutettu muutosvalmennus vahvistaa käyttäjien kuulluksi tulemisen tunnetta ja vähentää muutosvastarintaa.

PALVELUMUOTOILU

Toimivat tilakokonaisuudet saavat alkunsa käyttäjälähtöisyydestä. Suunnittelumme on analyysipohjaista ja tukeutuu erilaisiin käyttäjäkyselyihin, raportteihin ja niiden seurantaan. Turvaamme asiakkaan palvelukokemuksen olemalla käyttäjän ja tilaajan tukena heti projektin alkuvaiheista loppuun saakka.

KONSEPTISUUNNITTELU

Olemme asiakkaan apuna luomassa erilaisia tilakonsepteja, jotka saavat yrityksen erottumaan muista. Hyvin suunniteltu tilakonsepti vahvistaa yrityksen brändiä ja tuo sen arvoja esille.

PROJEKTINHALLINTA

Meillä on vankka kokemus koko projektin hallinnasta. Hoidamme projektipäällikkönä erikokoisia kokonaisuuksia ja vastaamme budjetoinnista, aikataulutuksesta ja urakan kilpailuttamisesta. Meidän kautta saat suunnittelun sekä koko työmaan organisoinnin ja valvonnan samasta paikasta.